Advanced Skincare - level 1

- Behandelingen


Wil je even helemaal ontspannen en ontsnappen aan de drukte van de dag? Gun jezelf een relax moment en geniet van een bijzondere behandeling. Ik bied een aantal verwenbehandelingen aan om even helemaal tot rust te komen. Geef je huid het beste en ervaar de UNIEKE Cenzaa beleving 

Welkomstritueel & geurreis


Elke behandeling start met een welkomstritueel. Dit zorgt voor een diepe en complete ontspanning. Tijdens de geurreis kies je zelf een geur uit waardoor de behandeling wordt afgestemd op jouw mood op deze dag. 

Daarna start de behandeling altijd met een ontspannen nek- en schouder massage. 

Op deze manier komt je volledig tot rust en worden de zintuigen verrast. 

Behandelingen


  • Stralende huid / 45 minuten / € 49,95 
  • Momentje voor jezelf / 75 minuten / € 55,00 
  • UNIEKE Belevenis / 120 minuten / € 85,00

Stralende huid

Een korte maar doeltreffende behandeling waar reiniging centraal staat. De behandeling bestaat o.a. uit een reiniging met een Konjac Sponge, ontspannen moment met een sheet mask en hoofdhuid massage. 

Momentje voor jezelf

Een heerlijke ontspannen behandeling. De behandeling bestaat o.a. uit het welkomstritueel, diverse reinigingen, brow touch up, massage van nek, schouders en gelaat, masker moment en theeritueel. 

UNIEKE Belevenis

Ultieme behandeling om volledig tot rust te komen. Behandeling bestaat o.a. uit een welkomstritueel met een warm voetenbad, diverse reinigen, massage met warme kruidenbundels van de onderbenen, masker moment en theeritueel.