Advanced Skincare - level 1

- Behandelingen


Wil je even helemaal ontspannen en ontsnappen aan de drukte van de dag? Gun jezelf een relax moment en geniet van een bijzondere behandeling. Ik bied een aantal verwenbehandelingen aan om even helemaal tot rust te komen. Geef je huid het beste en ervaar de UNIEKE Cenzaa beleving 

Omdat iedere huid UNIEK is


Elke huid is anders, daarom is ook elke behandeling anders. Waar je ook voor kiest, tijdens elke behandeling bespreek ik je wensen en bekijk ik wat jouw huid nodig heeft en pas daar mijn producten op aan. 

Behandelingen


  • Stralende huid / 45 minuten / € 49,95 
  • Momentje voor jezelf / +/- 60 minuten / € 55,00 
  • UNIEKE Belevenis / +/- 90 minuten / € 85,00

Stralende huid

Een korte maar doeltreffende behandeling waar reiniging centraal staat. De behandeling bestaat o.a. uit een (diepe)reiniging, brow touch up, verwijderen van onzuiverheden & masker moment

Momentje voor jezelf

Een heerlijke ontspannen behandeling. De behandeling bestaat o.a. uit het welkomstritueel, diverse reinigingen, brow touch up, massage van nek, schouders en gelaat, masker moment en theeritueel. 

UNIEKE Belevenis

Ultieme behandeling om volledig tot rust te komen. Behandeling bestaat o.a. uit een welkomstritueel met een warm voetenbad, diverse reinigen, massage met warme kruidenbundels van de onderbenen, masker moment en theeritueel.