Therapeutic Skincare - level 2 

- Behandelingen


Ziet je huid er vermoeid en dof uit? Verschijnen de eerste rimpeltjes? Of heb je last van pigmentvlekken? Tijdens een Therapeutic behandeling wordt jouw huid uitgedaagd! De producten en behandelingen gaan verder waar anderen stoppen. Tijdens deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van intensieve behandeltechnieken zoals fruitzuren en bindweefselmassages. 

Optimaal resultaat


Ik help je graag met het bereiken van je huiddoel. Daarbij staat je huid centraal, zowel de binnenkant als de buitenkant. 

Om je doel te behalen is het belangrijk om regelmatig een (herstel) behandeling te boeken. Je huid krijgt op dat moment een boost en kan op deze manier (verder) herstellen. 

Helaas is alleen een (huidverbeterende) behandeling in de salon niet genoeg. 

Wil je voor maximale huidverbetering? Gebruik dan dagelijks het 6-stappenplan van Cenzaa om het doel te behalen.

Samen met een gezonde leefstijl en pure en gezonde voeding zal je zien dat je huid weer gaat stralen en egaler wordt!

Behandelingen


  • Natural Face Lifting / v.a. 45 minuten / v.a. € 60,00
  • Peel Treatment / v.a. 45 minuten / v.a.€ 60,00 
  • Dermapen4 (Microneedling) / 60 minuten / € 129,95

Natural Face Lifting

Meer dan een bindweefselmassage. Tijdens deze vernieuwde behandeling werken we op het huidweefsel, botweefsel en spierweefsel. Daarnaast stimuleren we cel vernieuwing, betere doorbloeding, zorgen we voor een hogere zuurstoftoevoer en het draineren van vochtophopingen. 

Peel Treatment 

Tijdens een Peel Treatment maken we gebruik van deep peels*.  De peelingen worden, eventueel gemixt met een Skinceutical Cocktail, naar huidwens gegeven en bestaat voor 100% uit maatwerk. Zo kunnen we bijna iedere huidindicatie behandelen. 

Niet geschikt tijdens zwangerschap

Dermapen4 (Microneedling)

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid.

Niet geschikt tijdens zwangerschap

Meer weten over de Dermapen4 behandeling? Lees het op mijn blog!

*De peels werken effectief en resultaatgericht. Ze hebben een minimale downtime waardoor irritatie en roodheid minimaal zichtbaar zijn. De veiligheid staat altijd centraal.

Een enkele Therapeutic behandeling geeft jouw huid een enorme boost maar voor langdurig resultaat heb je meerdere behandelingen nodig.