Therapeutic Skincare - level 2 

- Behandelingen


Ziet je huid er vermoeid en dof uit? Verschijnen de eerste rimpeltjes? Of heb je last van pigmentvlekken? Tijdens een Therapeutic behandeling wordt jouw huid uitgedaagd! De producten en behandelingen gaan verder waar anderen stoppen. Tijdens deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van intensieve behandeltechnieken zoals fruitzuren en bindweefselmassages. 

Optimaal resultaat


Ik help je graag met het bereiken van je huiddoel. Daarbij staat je huid centraal, zowel de binnenkant als de buitenkant. 

Om je doel te behalen is het belangrijk om regelmatig een (herstel) behandeling te boeken. Je huid krijgt op dat moment een boost en kan op deze manier (verder) herstellen. 

Helaas is alleen een (huidverbeterende) behandeling in de salon niet genoeg. 

Wil je voor maximale huidverbetering? Gebruik dan dagelijks het 6-stappenplan van Cenzaa om het doel te behalen.

Samen met een gezonde leefstijl en pure en gezonde voeding zal je zien dat je huid weer gaat stralen en egaler wordt!


  • Fitness For Your Skin / 45 minuten / € 50,00
  • Peel Treatment / 45 minuten / € 60,00 
  • Peel Treatment Intense / 75 minuten / € 90,00

Behandelingen

Fitness For Your Skin

Geef je huid een boost tijdens een intensieve behandeling met een bindweefselmassage.  Een bindweefselmassage is een intensieve massage welke zorgt voor een stevigere en stralende huid. Het verbetert de huidstructuur en lijntjes, rimpels en littekens worden minder zichtbaar.

Peel Treatment

Tijdens een Peel Treatment maken we gebruik van deep peels.  De peelingen worden, eventueel gemixt met een Skinceutical Cocktail, naar huidwens gegeven en bestaat voor 100% uit maatwerk. Zo kunnen we bijna iedere huidindicatie behandelen. 

Niet geschikt tijdens zwangerschap

Peel Treatment Intense

Tijdens een Peel Intense Treatment gaan we de deep peels combineren met een bindweefselmassage / cupping massage en een speciaal masker, afgestemd op jouw huidwens. 

Niet geschikt tijdens zwangerschap

De peels werken effectief en resultaatgericht. Ze hebben een minimale downtime waardoor irritatie en roodheid minimaal zichtbaar zijn. De veiligheid staat altijd centraal.

Een enkele behandeling geeft jouw huid een enorme boost maar voor langdurig resultaat heb je meerdere behandelingen nodig.