In balans - ga voor de juiste combinatie!

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 15:31

Hoe ziet jouw huid er uit als je moe of gestrest bent, ongezond eet of ziek bent geweest? Vaak is dit direct aan je huid te zien. De aanpak van een 'perfecte huid' begint met een totaal concept, gericht op onze binnenkant en buitenkant!

Droom jij van een gezonde huid? Dan is het heel erg belangrijk dat jouw hele lichaam in balans is. Een mooie huid komt namelijk van binnenuit. Voeding speelt hierbij een grote rol.

Wil je huidproblemen zoals acne, rosacea of eczeem onder controle houden/krijgen? Dan is voeding erg belangrijk. Het is belangrijk om zo puur en gezond mogelijk te eten, in de juiste combinaties, geven je huid veel voordelen.

Door deze combinatie: een gezond en gevarieerd voedingspatroon, een gebalanceerde leefstijl en een effectief huidverzorgingsprogramma, zijn we samen in staat een gezonde huid op te bouwen en maximaal resultaat te behalen. 

 

Houd een voedingsdagboek bij! Heb je een huidprobleem, huidwens of last van huidirritaties? Hou eens voor een week een voedingsdagboek bij. Op deze manier kunnen we waarschijnlijk achterhalen waar de oorzaak zit. Grote kans dat je huid ervan op knapt wanneer je een aantal dingen gaat veranderen. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.